Земни топки Waboba

Топката, която отскача от земята сякаш гравитацията не съществува. С Waboba Moon Ball ще може да се насладите на отскоци до 30 метра височина! Неслучайно е кръстена така. Waboba Lava Ball освен високия отскок, който притежава, може да променя цвета на пукнатините си, все едно се нажежава от играта с нея. Waboba Street Ball пък ще ви изненада с нестандартния си дизайн. С форма, която предполага непредсказуеми подскоци, ще събира погледите на всички около вас. Но колкото по-силно е хвърлена, толкова по-правилно отскача.

Водни топки Waboba

Невероятната топка, която отскача от повърхността на водата. Невероятно забавление за море, басейн, езеро или река. Най-лесният начин за забавление с Waboba и вашите приятели е като просто я хвърлите по водата така че да подскочи между вас. Хвърлете топката Waboba странично, сякаш хвърляте плосък камък за наистина далечно хвърляне. За висок отскок, хвърлете през рамо и се целете на половината дистанция. Опитайте различни ъгли на хвърляне, единичен или многобройни подскоци, близка или далечна дистанция.

Коя Waboba да избера

Ако търсите топка за вода, най-универсалната като размер, тегло и скорост е Waboba Extreme. Waboba Surf е малко по-лека и е подходяща за начинаещи или за малки деца. Waboba SOL, Blast и Tropical Kahuna благодарение главно на по-големия си размер са идеални за басейн. Waboba Zoobers пък ще направят водното преживяване на вашите деца наистина незабравимо, независимо дали са на море или в басейн.
Ако пък търсите забавление на твърда земя, то земните топки Moon Ball, Lava Ball и Street Ball ще ви осигурят всичко необходимо.

ЗЕМНИ ТОПКИ


ВОДНИ ТОПКИ